icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

31/01/2012

Ontdek het familiaal skistation van Morillon

Het wintersportstation Morillon Grand Massif biedt talrijke pistes aan voor het skiën, langlaufen en rackets. Gelegen tussen de lac d’Annecy, Chamonix Mont Blanc en Geneva, staat Morillon op u te wachten voor uw toekomstig verblijf in de bergen.

Morillon geniet een ideale ligging in de Haute-Savoie en onthaalt zijn bezoekers in dit authentiek en charmant kader. Het patrimonium is zowel cultureel als gastronomisch et nodigt de bezoeker uit de kerken, kapellen, kaasboerderijen en musea te ontdekken. Maar de meesten gaan natuurlijk naar Morillon Grand Massif om te skiën: het station is verbonden met het groot skidomein van de Grand Massif, dat 265 km alpijnse skipistes biedt en 135 pistes voor alle niveaus gelegen tussen Morillon, Samoëns, Les Carroz, Flaine,en Sixt Fer à cheval. Genoeg om overal in alle vrijheid te skiën. Alpineskiën is natuurlijk de belangrijkste activiteit van het domein, maar Morillon heeft ook heel wat te bieden aan langlaufers, met drie gebieden voor alle niveaus, vanaf de Vallei van de Haut-Griffe, de Cirque du Fer à Cheval of de bergpas van Joux Plane, op 1700 meter hoogte recht tegenover de Mont Blanc. En ten slotte is Morillon ook aangepast aan mensen met een handicap.

Ski verhuur MorillonVoor niet-skiërs zijn talrijke animaties voorzien het hele winterseizoen door, evenals talrijke activiteiten : zo kunt u bijvoorbeeld de rackets ontdekken, op geprepareerde paden met een startpunt in het dorp, zich inleven in een musher tijdens een tour met sleehonden, een ski-joering initiatie volgen, schaatsen in een bucolisch kader op de ecologische schaatsbaan van Morillon… Kinderen en ook volwassenen kunnen op beveiligde pistes met de slee glijden. En om uw verblijf nog meer te vergemakkelijken in Morillon, vindt u ter plaatse 2 Skimium partner winkels, één in Morillon 1100 en één in Morillon dorp. Zo kunt u uw skimateriaal voor uw vertrek online reserveren en het materiaal direct in het station ophalen. U hoeft niks mee te sleuren en geniet bovendien van voordelige prijzen. Met Skimium geniet u van kortingen, tot -50%. Een praktische en economische skiverhuur service, te ontdekken in Morillon.

Image source : Wikipedia

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com