icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

29/11/2012

Ski deze winter in Samoëns !

Samoëns in de Haute-Savoie is een historisch rijk skistation dat zijn authentiek karakter heeft kunnen behouden en de bezoekers een ruim skidomein voorstelt, de Grand Massif, evenals een geanimeerd en gezellig dorpsleven, zowel ‘s zomers als ‘s winters. Glijliefhebbers vinden er alles wat ze verwachten, en profiteren van alles wat Samoëns te bieden heeft. Het station is verbonden met het domein van de grand Massif dankzij de kabelbaan Le Grand Massif Express, die u in 8 minuten naar de pistes brengt. Skiërs kunnen genieten van de 265 km pistes, die 5 stations met elkaar verbinden:  Morillon, Samoëns, Les Carroz, Sixt Fer à Cheval en Flaine. Het domein was een lange tijd het skioord van Antoine Dénériaz, Olympisch kampioen in 2006, en staat ook bekend voor zijn overvloedige besneeuwing en de goede kwaliteit van de voorjaarssneeuw. De ene komen naar het station voor de angstwekkende afdaling “la combe de Gers” en zijn 800 meters niveauverschil. Anderen zullen zich wagen op de “piste des cascades”, een 14 km lange piste van Flaine tot Sixt Fer à Cheval. En de beginners kunnen skiën op de piste van Marvel, een aangenaam parcours in een meer dan honderd jaar oud bos. Freestyleliefhebbers hebben 3 jamparks ter beschikking voor beginners of gevorderden. En voor dit nieuw seizoen heeft Samoëns een nieuwe piste: “les Parements”, een rode piste die begint bovenaan de Chariande Express, en kantje boordje is op de bergkam van de Giffre vallei! Een fantastisch zicht!

Samoëns heeft ook een praktische kant met een skiverhuurwinkel dat ter beschikking staat voor de bezoekers en partner is met Skimium. Zo kunt u op voorrand uw ski’s, snowboards, helmen en skischoenen online bestellen, en ze rechtstreeks in het station ophalen bij uw aankomst. De Skimium partner winkel beschikt over recent merkmateriaal, goed onderhouden door professionals. En de Skimium tarieven zijn zeer interessant: kortingen tot – 50%, in functie van uw aankomstdatum. Nog een goede reden om deze winter naar Samoëns te trekken!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com