icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

07/02/2012

Skiën en klassieke muziek in Flaine !

In het dynamisch skistation van Flaine kunt u zich volop uitleven op de pistes van het skidomein. Na de sport kunt u zich ontspannen en genieten van de talrijke muziekconcerten die plaatshebben tussen 4 en 10 februari.

Skiverhuur FlaineFlaine is een domein vol contrasten, die u, aan de ene kant, uitnodigen tot genieten van een historisch gezien respectvolle architectuur met talrijke gebouwen die onder de monumentenzorg vallen , en aan de andere kant van talrijke kunstwerken van Picasso, Vasarely en Dubuffet, evenals reuzesculpturen die het station versieren…In Flaine zult u genieten van een unieke omgeving, en van het station zelf die zich volledig inzet om u uitzonderlijke momenten te doen beleven. Het domein van de Grand Massif draagt daartoe bij, met zijn 265 kilometer pistes voor alle niveaus, beginners of gevorderden, op 2500 meter hoogte met zicht op de Mont Blanc. In het snowpark heb je aangelegde ruimtes, en de combe heeft een wilde piste met een 800 meter afdaling, voor gevorderde skiërs. Voor niet-skiërs zijn er talrijke initiaties voorzien: rijden op ijs, ice quad en buggy, paragliding, sneeuwscooter, wandelingen met rackets of met sleehonden….

Na al deze straffe ervaringen komt u tot rust in een gezellige en warme sfeer, en geniet u van de talrijke animaties van de straten van het station. Van 4 tot 10 februari 2012 bijvoorbeeld kunnen liefhebbers van klassieke muziek genieten van gratise concerten. Debussy, Mozart, Mendelssohn, Haydn, Beethoven…kies uw favoriete compositeur of neem de tijd een muziek vol emoties te ontdekken. In Flaine doet u plezier aan u uw geest en uw lichaam.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com