icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

27/01/2012

Skiën in Pyrénées 2000 met Skimium !

In het hartje van het Parc Naturel Régional van de catalaanse Pyreneëen, op het hoge plateau van Cerdan en op de GR 10 tussen 1600 en 1800 meter hoogte, bevindt zich het charmant dorpje van Bolquère Pyrénées 2000, een dynamisch en modern skistation.

Een prachtig kader staat op u te wachten in Pyrénées 2000, een dorpje die zijn authentiek karakter heeft kunnen behouden, met talrijke chalets en blokhutten, verspreid in het beschermd park van de Catalaanse Pyreneëen. Maar het is ook een dynamisch skistation, dat toegang heeft tot het skidomein van Font Remeu, met 43 pistes voor het alpineskiën, 111 kilometer voor de noordse ski, met gevarieerde routes, voorbereide wandelpaden voor rackets, en een groot aantal activiteiten voor de hele familie… Kinderen en beginnende skiërs zullen de ludieke ruimte appreciëren die uitnodigt tot ontspannen skiën of snowboarden. Riders zullen elkaar ontmoeten in het snowpark, een Freestyle ruimte die talrijke modules voorstelt, veilig en aangepast aan alle skiniveaus.

Maar het station heeft ook talrijke activiteiten te bieden aan niet-skiërs, opdat ook zij van hun verblijf zouden genieten, ook met minder sport. Sommigen zullen zich wagen aan een wandeling gesleept door sleehonden, of paragliding, of zullen de sneeuwhelicopter ontdekken of de snowkite. Anderen zullen zich liever relaxen met balneotherapie, bowling, paardrijden of sneew-quad en mountain bike… En om u beter te begeleiden in uw skiverhuur, vindt u ter plaatse in het station een Skimium partner winkel: dit geeft u de mogelijkheid online uw materiaal voor uw vertrek te bestellen op www.skimium.nl, en alles ter plaatse te vinden bij uw aankomst in Pyrénées 2000. Ski’s, snowboards, helmen, skischoenen, u vindt online al het nodig materiaal om van de pistes te genieten en u kunt zelf, met de optie “Vrij Overschakelen”elke dag van materiaal veranderen, om ski en snowboard te combineren, of uw materiaal aan de weersomstandigheden aan te passen.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com