icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

05/01/2012

Snowboard in koning in les 2 Alpes, van 21 tot 23 januari

De Snowboard European Cup speelt zich af in les 2 Alpes van zaterdag 21 januari tot maandag 23 januari 2012: sensatieliefhebbers zullen zich verheugen met het spektakel van indrukwekkende wedstrijden!

Les 2 Alpes in een heel sportief skistation en geniet van een uitzonderlijke besneeuwing, met gegarandeerde natuurlijke sneeuw dankzij een gletsjer op 3600 m hoogte. Het skidomein strekt zich uit over 417 geprepareerde pistes, met een van de hoogste skidomeinen die gelinkt is aan de off-piste van de Valleien van de Meije! Het is de ideale plaats om te genieten van een van de beste winter- snowparks van Frankrijk en van Europa, en van alle vreugdes van het skiën en van de bergen: langlaufen, rackets, sneeuwscooter…

Van zaterdag 21 tot maandag 23 januari 2012, vindt in het station de European Snowboard Cup plaats, met de de wedstrijden van halfpipe en slopestyle. Dezelfde parcours dus voor beide, voor eenzelfde programma, “routine” genaamd. De piste heeft de vorm van een halve maan en is dus gunstig om een aanloop te nemen en indrukwekkende figuren en sprongen te maken: een spektakel die sensatieliefhebbers zullen waarderen!

Goedkop ski huur 2 Alpes

Indien u snowboarder bent, moet u weten dat de Skimium partner winkels van Les 2 Alpes snowboards verhuren. Als u online reserveert, hoeft u uw materiaal niet mee te sleuren en bent u ook zeker dat het beschikbaar is in de Skimium winkel. Een simpele en zuinige manier om uw snowboard te huren, voor een initiatie of een perfectionering in les 2 Alpes.

Skimium ook beveelt:

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com