icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

20/01/2012

Valmeinier, twee dorpen voor nog meer ski !

Ontdek het skistation van Valmeinier, in het hartje van de Maurienne, genesteld in het skidomein van Galibier Thabor : een prachtig kader, een rijk en gevarieerd domein, om in familie te genieten van alle vreugdes van een skiverblijf in de bergen.

Valmeinier ligt in de Savoie, in de noordelijke Alpen, aan de grens van Italië en bij het Park van de Vanoise. Het station heeft vele troeven om skiërs aan te lokken . Men onderscheidt twee dorpen: Valmeinier 1500 die een twintigtal dorpen omvat en de bezoekers een landschap van besneeuwde chalets aanbiedt met een prachtig zicht op omringende spitsen. Een rustige plaats, ideaal voor families. Valmeinier 1800 heeft ook een traditionele architectuur behouden, evenals een beschermde omgeving: het station biedt de bezoekers een speeltuin 100% natuur in het midden van een groots landschap.

Om de skiverhuur te vergemakkelijken voor zijn bezoekers heeft elk dorp van Valmeinier zijn eigen Skimium partner winkel. Dit geeft de skiërs de mogelijkheid hun skimateriaal online te reserveren, voor hun vertrek, en ter plaatse ski’s, helmen, en skischoenen te vinden. Het voorgesteld materiaal is recent, goed onderhouden, en professionals geven u gratis raad. De Skimium winkels hebben ook voordelige prijzen, met online kortingen tot 50% volgens de periode. Ten slotte, met de optie Glisse Liberty, is het mogelijk elke dag van materiaal te veranderen, naargelang de besneeuwing of de activiteiten die u in praktijk wil brengen. Dit geeft u de gelegenheid te genieten van alle mogelijkheden die het skidomein van Valmeinier u aanbiedt: noordse ski, rackets, slee, snowpark, slalomstadion… Geniet ervan in Valmeinier!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com