icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

TOP 10 SKIOORDEN

Uit de 250 skioorden van het Skimium netwerk willen we u de TOP 10 van deze stations presenteren. 

Vind uit welke het beste bij u past en geniet van uw skivakantie met het gezin of met vrienden!

En indien u niet het skioord vindt dat u zoekt, dan zijn er nog 240 andere mogelijkheden!

Les Menuires

Les Menuires maakt deel uit van het zeer gewaardeerde domaine des 3 Vallées, het grootste skidomein ter wereld, waar je tot laat op de dag van de zon kunt genieten dankzij de mooie ligging van het skioord op het westen. Het skioord heeft het label Famille Plus Montagne en biedt activiteiten aan voor iedereen.

La Plagne

La Plagne, gelegen in de Savoie, is een 100% ski's-aan-de-voeten skioord. Of u nu in Plagne Aime 2000, Plagne Centrum, Plagne Bellecôte, Belle Plagne, Plagne 1800 of Plagne village verblijft, deze stations zijn allemaal met elkaar verbonden via pistes of gratis pendelbussen. Als u nog energie overheeft na de 225 kilometer aan pistes dan biedt het skioord nog vele andere activiteiten.

Val Thorens

Val Thorens is recordhouder: met de ligging van het dorp op 2300 meter is dit het hoogstgelegen skioord van Europa. Gelegen in het hart van de 3 Vallées staat Val Thorens voor alle wintersportliefhebbers garant voor ideale sneeuwomstandigheden en één van de langste wintersportseizoenen.

Les Arcs

Met een gemiddelde hoogte van boven de 2000 meter biedt het domein Les Arcs eveneens zeer goede skiomstandigheden. Verbonden aan het Paradiski domein waar ook La Plagne onder valt, ontstaat een veelheid aan mogelijkheden: meer dan 420 kilometer aan pistes. Vanaf Bourg Saint Maurice is er een snelle en eenvoudige verbinding met Arc 1600 per kabeltrein.

Les 2 Alpes

Als men aan Les 2 Alpes denkt, denkt men aan de grootste beschikbare gletsjer op 3600 meter hoogte, aan 2300 meter hoogteverschil en natuurlijk aan het adembenemende uitzicht. En ja, op 3600 meter hoogte is het uitzicht onbelemmerd! Hoe dan ook, in Les 2 Alpes is er voor ieder wat wils: van gezinnen tot wintersportfanaten en freestylers met het zeer gereputeerde snowpark.

Alpe d’Huez

Laten we in Isère blijven. De Alpe d'Huez, ook wel l'Ile au Soleil (het Eiland in de Zon) genoemd, heeft niet minder dan 300 dagen zon per jaar. Het skidomein heeft de referentie Grand Domaine en het hoogste punt, de Pic Blanc, bevind zich op 3300 meter hoogte. Een schitterend uitzicht op de Massif des Ecrins is ook van de partij.

Les Saisies

Laat de charme en de authenticiteit van dit skioord eenvoudig zijn werk doen... Het skioord Les Saisies, met zeer mooi uitzicht op de keten van de Mont-Blanc, hoort bij het Espace Diamant domein met meer dan 190 kilometer aan pistes.

Méribel

Het skioord Méribel is eveneens verbonden aan de 3 Vallées en biedt een zeer mooie architectuur bestaande uit onder andere chalets midden tussen de naaldbomen voor een zeer aangename cosy sfeer. Naast de variëteit van het skidomein biedt het oord eveneens welzijn en natuuractiviteiten.

Val d’Isère

De reputatie van Val d'Isère van vandaag de dag is bekend. Het skioord met internationale bekendheid heeft zijn authenticiteit kunnen behouden en heeft daadwerkelijk een ziel, mede dankzij de gehuchten waaruit het bestaat. Verbonden met het nabij gelegen skioord Tignes via de Espace Lilly, waardoor u 300 kilometer aan pistes tot uw beschikking heeft.

Les Gets

Authentiek dorp gelegen in de Haute-Savoie waar zorgvuldig naar de architectuur van het skioord is gekeken. De diversiteit van de skipistes biedt voor ieder wat wils. Als bonus kunt u genieten van een mooi uitzicht op de Mont-Blanc. Als u het forfait van Les Portes du Soleil neemt waar le Gets deel vanuit maakt, heeft u 650 kilometer aan pistes tot uw beschikking.

 

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com