Ski- en snowboardverhuur Pyreneeën

Skigebieden in de Pyreneeën

De Pyreneeën zijn een van de grootste skigebieden van Europa. Het strekt zich uit over meer dan 400 kilometer van de regio Perpignan tot Baskenland. Het gebergte in het zuidwesten van Frankrijk herbergt een aantal skigebieden, vooral in de Pyrénée Orientales, het oostelijke deel van de Frans-Spaanse keten.

Hieronder vallen Font Romeu, de thuisbasis van biatlonkampioen Martin Fourcade, Formiguères, Les Angles, Pyrénées 2000 en Porté-Puymorens. Iets verderop in de Pyreneeën, in de Ariège, zijn de resorts Ax 3 domaines, Ax les thermes, Bonascre 1400, Guzet en Monts d'Olmes erg populair tijdens de wintervakantie.

De Pyrénées-Atlantiques resorts Gourette, La Pierre St Martin en Artouste Laruns liggen iets dichter bij Baskenland, maar bieden skiërs en wandelaars de kans om het prachtige landschap in deze regio te ontdekken, waar ook de steden Pau (Frankrijk) en Pamplona (Spanje) liggen. Voor liefhebbers van de Haute Garonne zijn de badplaatsen Peyragudes en Luchon Superbagnères de ideale plek om sport en ontspanning te combineren. Tot slot zijn de Pyreneeën de thuisbasis van een aantal kleinere resorts die het ontdekken waard zijn, waaronder Les Agudes en Reallon.

Skimateriaal huren in de Pyreneeën

Huur uw skimateriaal online en plan uw skivakantie in de skioorden Barèges, Cauterets, La Mongie, Luz Saint Sauveur, Luz Ardiden, Piau Engaly, of Saint Lary (Pla d'Adet, Village) en vele andere:

Ontdek de andere massieven en hun resorts en winkels voor uw skiverhuur:

Loading...