Onze partner Dynastar

Dynastar, symbool van de stad Chamonix, werd in 1963 opgericht aan de voet van de Mont Blanc. Sinds het begin is het merk zijn ski-ontwerpen blijven ontwikkelen en nieuwe, exclusieve samenwerkingen blijven aanbieden, zodat alle skiliefhebbers kunnen genieten van steeds meer unieke sensaties op de bergtoppen.

dynastar

Dynastar is de essentie van Franse knowhow en is het enige bedrijf van zijn omvang dat ski's in Frankrijk produceert. De gehechtheid aan Made in France wordt ook benadrukt door de vele Franse en lokale atleten die betrokken zijn bij het creatieproces van de innovatieve en authentieke producten van het merk.

De kracht van de Dynastar M-Menace 80 gemengde ski's

De M-Menace 80 serie is zeker een genot voor beginners die op zoek zijn naar een veelzijdige ski die een plezier is om op de piste te skiën, maar ook om je de eerste poedersneeuw te laten proeven. Ontwikkeld met behulp van Dynastar's eigen CAP en Woodcore technologieën, is deze ski het ideale compromis om uw verlangen naar nieuwe vormen van skiën te bevredigen.

Dynastar M-Menace 80

Technische kenmerken van de M-Menace 80 serie:

  • Kern: Populierenhout
  • Dimensielijn (mm): 110-80-103
  • Radius (m): 20 (referentiemaat 168 cm)
  • Gewicht paar ski's (kg): 3 kg (168cm)

De Dynastar x Les Filles du Surf dames ski 23/24 editie: vrouwelijk en toegewijd

De tweede editie van de exclusieve Les Filles du Surf ski's is geïnspireerd op de waarden van de eerste versie, met een nieuw ontwerp dat de wereld van de bergen combineert met die van de oceaan. Deze ski's zijn gemaakt in Sallanches, aan de voet van de Mont Blanc, en beschikken over alle expertise van Dynastar, gekoppeld aan de inclusiviteit, waarden en het unieke ontwerp van het merk Les Filles du Surf.

Dynastar Les Filles du Surf

Technische kenmerken van de Dynastar x Les filles du surf editie 23/24 ski's:

  • Kern: Hout, populieren kern
  • Zijsnit (mm): 125-74-109
  • Radius (m): 12 (referentiemaat 155 cm)
  • Gewicht paar ski's (kg): 2.9kg (155cm)

Gebouwd met Hybrid Core technologie in combinatie met Dynastar's eigen Xpress bindsysteem, is deze tweede versie van Les Filles du Surf ski's lichtgewicht en kunnen alle vrouwen oefenen op alle soorten pistes.

Deze originele samenwerking brengt twee sporten samen die ver uit elkaar liggen: skiën en surfen.
⇒ Dynastar x Les filles du Surf ski's zijn exclusief voor Skimium en te vinden in onze verhuurwinkels.

Les filles du surf, een merk zonder grenzen

Dynastar wilde haar samenwerking met dit jonge merk met sterke waarden vernieuwen, om een positieve boodschap over te brengen aan vrouwen over de hele wereld door middel van de uniek ontworpen ski's, en om de codes van vrouwennormen te doorbreken dankzij een gedeelde passie voor boardsport. Achter Les Filles du Surf staat een jonge Baskische vrouw, Jeanne Beuvin. Jeanne werkte aanvankelijk voor een vrouwensurftijdschrift en merkte dat het beeld van vrouwen in tijdschriften te vaak stereotiep en niet representatief was.

Les Filles du Surf x Dynastar x Skimium

De unieke samenwerking Dynastar x Les Filles du Surf x Skimium is ontstaan uit de eerste versie van de ski, die in de winter van 2022-2023 een groot aantal fans voor zich wist te winnen, vooral dankzij de fundamentele gemene deler van de drie merken, namelijk het plezier van surfen.

De unieke technologie van Dynastar ski's: Hybride Core 2.0

Dynastar zet zich al vanaf het ontwerp van de ski's in om de impact op het milieu te verminderen. De unieke nieuwe Hybrid Core 2.0-technologie werkt samen met de houtvezels die worden gebruikt om de ski's te maken om het gebruik van composieten die schadelijk zijn voor het milieu te verminderen.

Er is opnieuw nagedacht over de productietechnieken om eco-design vastberaden te benaderen en tegelijkertijd ski's aan te bieden die minder impact hebben op het milieu en toch sensationele skiability leveren.

Dynastar : Hybride Core 2.0

Het merk Lange

Lange, dat ook deel uitmaakt van de Rossignol-groep, is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van skischoenen. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn schoenen en heeft de ambitie om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende skiërs, om elk van hun meest technische bewegingen te ondersteunen.

Prestaties zijn een van de belangrijkste missies van het merk, geïnspireerd door grote kampioenen als Hermann Maier, Nancy Greene en Clément Noël.

Lange Shadow & L RTL model

Lange Shadow & L RTL

De suspension blade & dual pivot technologieën, die bekend staan als de eerste prestatiegerichte schoen, vermenigvuldigen je kracht met minder fysieke kracht, dankzij een mechanisch hefboomeffect en verbeterde trillingsdemping. De voering is perfect aangepast aan de vorm van je voet en is gemaakt zonder naden, met behulp van auxetische technologie om het comfort te verbeteren en drukpunten te elimineren.

SKIVERHUUR, MAAR DAN BETTER.
Met 10% tot 50% korting

RESERVEER UW SKI'S
Loading...